Történetünk

Így lettünk mi

Az Út az őszinte konyhához

2017 június 3-án bezárt a Matrjoska Bisztró a Lőrinc pap téren. Azóta eltelt 8 hónap. Fájdalmak, szomorúság, kételkedés, kérdések, kérdések... Hosszú volt az út. Megérkezett egy Vegetáriánus / Vegán Matrjoska Kroshka. Őszinte konyha.

Az evés - csodálatos élmény! Az evés - utazás! Az evés - boldogság! Az evés - öröm! Fogadjátok szeretettel!
A Matrjoshka Kroshka egy vegetáriánus / vegán 15-20 székes streetfood étterem Budapesten, a város szívében. Semmilyen állati eredetű alapanyagot nem használunk a méz kivételével. Az étlap naponta változik.
Az orosz tulajdonosnak köszönhetően a legnépszerűbb orosz ételek vegán változatai is megtalálhatók, úgymint borscs, szirnyiki, pelmeny, orosz fekete kenyér. Minden étel a konyhánkban készül, beleértve a burgerekhez sütött bucikat is, amelyek között gluténmentes változat is van. Nem használunk tartósítószereket, színezékeket, adalékanyagokat, csak egészséges alapanyagokat. Azt mondjuk, a mi konyhánk őszinte konyha, mivel mindenki láthatja, hogyan készül a megrendelt étele.

Megjelenéseink

Cikkek, beszámolók rólunk

Pelmenyi

Vegán módra

Kérdezz bátran!

Ha kérdésed van, tedd fel nekünk most!

Amennyiben egyéni kérdéssel fordulnál hozzánk, megteheted facebook oldalunkon keresztül, vagy e-mailben a nap 24 órájában. Igyekszünk minél hamarabb válaszolni neked.
© copyright 2018 | Minden jog fenntartva | Matrjoska Kroshka hivatalos oldala