Így lettünk mi

Az Út az őszinte konyhához

2017 június 3-án bezárt a Matrjoska Bisztró a Lőrinc pap téren. Azóta eltelt 8 hónap. Fájdalmak, szomorúság, kételkedés, kérdések, kérdések… Hosszú volt az út. Megérkezett egy Vegetáriánus / Vegán Matrjoska Kroshka. Őszinte konyha.

Az evés – csodálatos élmény!
Az evés – utazás!
Az evés – boldogság!
Az evés – öröm!
Fogadjátok szeretettel!

A Matrjoshka Kroshka egy vegén / vegetáriánus 15-20 székes streetfood étterem Budapesten, a város szívében a Kálvin térnél. Ételeinkhez semmilyen állati eredetű alapanyagot nem használunk. Az étlapunk naponta változik így mindig újdonságokkal várjuk az érdeklődőket.

Friss egészséges színes vegán pelmenyi sül a serpenyőben - Matrjoska Kroshka Vegetáriánus Vegán streetfood étterem Budapesten a belvárosban a Kálvin térnél
Friss zöldségek, saláta, hagyma, uborka, alma, paradicsom, vegán burger pogácsa és gluténmentes buci egy vágódeszkán - Matrjoska Kroshka Vegetáriánus Vegán streetfood étterem Budapesten a belvárosban a Kálvin térnél

Az orosz tulajdonosnak köszönhetően a legnépszerűbb orosz ételek vegán változatai is megtalálhatók, úgymint borscs, szirnyiki, pelmeny, orosz fekete kenyér. Minden étel a konyhánkban készül, beleértve a burgerekhez sütött bucikat is, amelyek között gluténmentes változat is van.

Nem használunk tartósítószereket, színezékeket, adalékanyagokat, csak egészséges alapanyagokat. Azt mondjuk, a mi konyhánk őszinte konyha, mivel mindenki láthatja, hogyan készül a megrendelt étele.